<

[ОНОВЛЕНО] Вперше облаштовують каток у Володимирі біля ялинки: обіцяють прокат ковзанів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 10.01.2022 / Володимир / /
Перегляди
4817
/ коментарів 7

У Володимирі 10-го січня з настанням морозів на площі біля головної ялинки розпочали встановлювати довгоочікуваний льодовий каток.

Дерев’яні конструкції для майбутньої ковзанки встановлювали працівники міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” разом з директором Вітюком Олександром.

Як повідомили БУГу працівники, ввечері планують заливати воду, коли вона замерзне, можна буде кататися. Ковзанка буде безкоштовною, тож мешканців просять дбайливо ставитися до нової розваги.

Льодову розвагу встановлюють не біля КМЦ, як повідомлялось раніше, а на площі навпроти ялинки.

Ввечері на спеціальну плівку бригада водозабору управління водопровідно-каналізаційного господарства залила перший шар майбутнього льодового покриття, – повідомляють на сайті міста.

Бригада водозабору у складі слюсарів Віталія Гайдука, Андрія Посельського та Віталія Шемчука на чолі з керівником Миколою Загайчуком залили перший шар ковзанки завтовшки 5 сантиметрів. Якщо за ніч він замерзне, то другий шар заллють уже сьогодні під ранок.

Розмір льодяного майданчика – 25х12 м. 

За словами заступника міського голови Андрія Гудима, на катку передбачена оренда ковзанів, яку буде здійснювати приватний підприємець. Її вартість становитиме 50-70 гривень. Зі своїми ковзанами на каток впускатимуть безплатно. 

Нагадаємо, мер Володимира Ігор Пальонка раніше на брифінгу повідомляв, що на новорічно-різдвяні свята у Володимирі облаштують ковзанку, але через відсутність морозів реалізація задуму дещо затягнулася. Люди, які не дочекалися, облаштували її самостійно.




коментарів: 7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа