<

[ОНОВЛЕНО] Військового з Володимира, який зник безвісти, знайшли мертвим на полігоні Рівненщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:32 | 16.02.2022 / Володимир / , /
Перегляди
6416
/ коментарів 6

16-го лютого знайшли мертвим 28-річного військовослужбовця Юрія Побєду із Володимира, який проходив службу на Рівненщині. Його останній раз бачили десять днів тому у Тучині.

Як стало відомо знайшли чоловіка на території полігону, – пише Рівне online.

За попередньою інформацією, він був без одягу та із видимими слідами побоїв і переломів.

Нагадаємо, на Рівненщині шукали зниклого безвісти військового з Володимира Побєду Юрія.

Згодом на сайті поліції Рівненської області зазначають, що попередньо на тілі загиблого слідів насильницької смерті виявлено не було.

Там зазначають, що повідомлення про виявлене тіло невідомого на території Рівненського військового полігону на спецлінію 102 надійшло 16-го лютого, о 14:00 від чергового.

Загиблим виявився 28-річний житель Волинської області: він проходив службу за контрактом на Житомирщині, а на Рівненському полігоні — проходив навчальний курс. Із 8-го лютого військовослужбовець перебував у розшуку, коли із товаришем із дозволу керівництва залишив місце несення служби та востаннє його бачили у селищі Тучин колишнього Гощанського району.

За результатами попереднього огляду судовим експертом — ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Остаточні результати — за судово-медичною експертизою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 1 статті 115 КК України (зникнення особи безвісти) триває. Процесуальне керівництво здійснює Рівненська спеціалізована військова прокуратура. 

Інтернет-видання «БУГ» приносить щирі співчуття рідним загиблого




коментарів: 6
    • Так. Він серійний вбивця та має бути засуджений довічно. Дах протікає, до чого тут ця смерть з розтрілом?

      • Бо якби він не вклав тих чотирьох (за 5ту жіночку має відповісти), то його знайшли б у такому ж стані, як і цього бідолашного “побитого”, “не побитого” Юрія.

        А так – краще нехай вони, ніж він. А там, дивись, ше з пару десятків життів спас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа