<

[ОНОВЛЕНО] У Володимирі-Волинському та районі загалом виявлено 7 нових випадків COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 27.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Станом на 27-ме червня у місті Володимирі-Волинському та районі всього зареєстровано 7 нових випадків коронавірусу.

Про це інформують на фейсбук-сторінці КП “Володимир-Волинський ЦПМД”. Серед нових захворілих 5 жителів міста Володимир-Волинський та 2 жителі Володимир-Волинського району. Пацієнти знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Нагадаємо, як повідомляли на сайті Володимир-Волинської міськради, станом на 26-те червня у КП “Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги” відібрано 1028 зразків біологічного матеріалу для проведення ПЛР-діагностики, отримано 930 результатів.

Працівниками медустанов продовжується робота із запобігання поширення інфекції та проводиться надання медичної допомоги пацієнтам.




коментарів: 4
    • Та там по ходу тести, як в наших поліцаїв трубки до драгер-тестів – ніби запечатані, а вже з потрібною дозою того, на шо робиш “тест”

  1. а цікаво скільки всього хворих знаходиться на лікуванні від короновірусу у лікарнях міста , зокрема скільки перебуває під ” киснем ” , до скількох застосовавано і застосовувались устаткування ШВЛ , скільки апаратів ШВЛ знаходяться в такому стані, що їх можна в любий час застосувати для лікування хворих і чи є інформація в процентному відношенні скільки населення міста має імунітет після проведених і підтверджених аналізів по lg G по ІФА і по повторних негативних ПРЛ після первиннмх позитивних ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа