<

[ОНОВЛЕНО] Штраф та конфіскація: у Володимирі покарали валютницю, яка обміняла 20 злотих

16:42 | 19.10.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
5367
/ коментарів 11

У Володимирі у жінки, яка займається обміном валюти, конфіскували 20 злотих та оштрафували на 8500 грн.

ОНОВЛЕНО. Як уточнили БУГу у Володимир-Волинському районному відділі поліції, оштрафували не жінку пенсійного віку, яка разово обміняла гроші, а валютницю, яка саме займалася незаконним обміном валют біля ринку у Володимирі.

Як вказано у справі, жінка обміняла невідомій особі 20 злотих на гривні, чим порушила ст. 6 Закону України «Про валюту і валютні операції», а саме (Торгівля валютними цінностями).

Раніше ТСН написала:

За даними матеріалів суду, 27-го вересня 2023 року у Володимирі пенсіонерка поблизу місцевого ринку обміняла 20 злотих на 174 гривні.

Це зафіксували правоохоронні органи та склали протокол про адміністративне порушення. Пенсіонерку звинуватили у порушенні ст. 6 Закону України «Про валюту і валютні операції». 

На суді жінка провину визнала та розкаялась. 

Володимир-Волинський міський суд визнав жінку винною за ст. 162 КУпАП. її оштрафували на 8500 грн та конфіскували 20 злотих. Також вона повинна сплатити 537 грн судового збору. Це рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді. 




коментарів: 11
  1. Жесть! В нас правоохоронні органи окрім як пенсіонерів, не здатні нікого покарати ! Це що ж за виродок, правоохоронець, складав протокол? Совісті хватило скласти на пенсіонера, а в ЗСУ доброволцем ні!Так кого вони охороняють? Як з митниці мільйони возять, так нічого, як в Луцьку Ярмольській допомогу з митних складів на приватні вивозив нічого! Як Діброва, Юнак чудять нічого! Як Мороз облапошив Володимир і Володимирчан також ніякої реакції правоохоронців! Там де велике бабло, там і керівництво правоохоронців при справі! А за 20 злотих , штраф пенсіонеру 8500 грн., в якого пенсія може 5000 – 6000! І байдуже державі, і правоохоронцям!

  2. А в кого міняла ,там все нормально .Мусорня показала ,що щось робить ,правда ,крутеликів ці пройдохи не зачіпають ,краще відігратись на пенсіонерці .Мерзота !

  3. Приїздіть в Нововолинськ…тут це нормально…а “правоохоронці”ще раз продемонстрували на що вони здатні…

  4. Очманіти…значить бабусю оштрафували,а якже валютчик?чому йому і йому подібним ,які стоять і обмінюють кошти,а дільничий того округу не знає що в нього робиться і де стоять і незаконно надають послуги?а чому не штрафують???
    Ганьба органам, людина міняє коли вже не має що їсти…обміняла на нещасні 174 грн…У Вас поліціанти,що бабусь немає???

  5. Чого тоді ті мєнтовські гнити не чіпати валютчиків які відкрито з ранку до вечора займаються незаконними валютними операціями?

  6. Скільки живу у Володимирі,стільки дивуюсь хто ще досі ходить міняти гроші на базар.Скільки живу стільки бачу отих “мінял”на ринку і чосусь жодного разу мені не потрапляла стаття що затримали когось із них.Який абсурд,позор поліції і владі м.Володимир,ганьба.Ви себе виставляєте на посміх які ви нікчеми тим що бабцю заарештували.Всі розуміють що так ви “відпрацьовуєте” .А тим хто поміняв ті 20 zl яке покарання?у

  7. Украдеш міліард – станеш елітою України, а поміняєш 20 злотів у знайомих – злочинцем. Ми котимось у прірву. Одним смерть на війні, а інші (еліта) на крові мільйони заробляють.

  8. мусор, знай: дурний піп тебе хрестив і скорше всього шо баба в тебе гуляща. І я її розумію

  9. Цікаво ,що Міська Рада поряд і не бачить ,що робиться в них під носом ,чи їм теж данину в кабінети заносять за “сліпоту” ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота