<

[ОНОВЛЕНО] Рено влетіло в дерево: на Львівщині в аварії загинули мешканці Володимира-Волинського та району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 5.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
62
/ Коментарі відсутні

На автодорозі Р-15 сполученням Червоноград-Нововолинськ,  поблизу с. Тудорковичі Сокальського району, автомобіль Рено Кенго влетів у дерево.  Унаслідок аварії загинула жінка з Заріччя та чоловік з Володимира-Волинського.

Аварія сталася ввечері 4 травня близько 22:00, – повідомляє Конкурент з посиланням на департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Жителька села Заріччя Володимир-Волинського району Волинської області 1981 року народження, керуючи автомобілем “Рено Кенго”, не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху, з’їхала в кювет, де зіткнулася з деревом.

Внаслідок ДТП 39-річна водійка та пасажир автомобіля 1979 року народження, житель м. Володимир-Волинський, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події.

Обставини події встановлюються.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, які працювали на місці ДТП,  відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Призначені експертизи, досудове розслідування триває. 

Пізніше стали відомі імена загиблих.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер