<

Оголосили опитування громадської думки щодо перейменування вулиць у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 8.07.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
520
/ Коментарі відсутні

З метою вивчення думки мешканців Володимирської громади оголосили початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць міста та сільських населених пунктів.

Протягом двох місяців спеціально створена робоча група провела ряд консультацій з науковцями, істориками, краєзнавцями та зібрала письмові звернення жителів вулиць, які підлягають перейменуванню, повідомляє міська рада.

У результаті було сформовано список вулиць із пропозиціями нових назв, серед яких – історичні назви вулиць, а також прізвища відомих жителів, які мешкали у Володимирі у різні часи, видатні українські постаті, а також військові з’єднання, що дислокуються у нашому місті, а нині боронять країну у бою з російським агресором.

 Зі списком вулиць та варіантами нових назв можна ознайомитись за посиланням.

 До кожної вулиці із напрацьованими варіантами нових назв жителі можуть висловлювати власні пропозиції. Прийматимуться пропозиції (зауваження) громадськості письмово через ЦНАП, або на електронну пошту vol.arch@ukr.net до 10-го серпня 2022 року відповідальною особою – начальником відділу містобудування та архітектури Тарасом Кибою (вул. Устилузька, 17, 2 поверх, телефон для довідок. 3-49-54).

“Наголошуємо, що анонімні пропозиції та зауваження не приймаються!” – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, опитування думки громадськості відбуватиметься і в онлайні шляхом заповнення Гугл форми за посиланням .

Громадське обговорення зібраних пропозицій та їх оприлюднення (на офіційному сайті міської ради в тому числі) відбудеться 9-го вересня 2022 року в приміщенні ЦНАПу по вул. Устилузькій, 17 (2 поверх). 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота