<

Офіційно повідомили про 51 випадок коронавірусу у Володимирі-Волинському та районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:51 | 2.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Станом на 2-ге червня у місті та районі зареєстровано 51 випадок коронавірусної інфекції COVID-19, які підтверджено лабораторно методом полімеразної ланцюгової реакції, в тому числі 1 летальний.

За останню добу у Володимирі-Волинському методом ПЛР підтвердили чотири нових випадків коронавірусної хвороби, – інформують на сайті Володимира-Волинського.

Нагадаємо 1-го червня Волинська ОДА повідомляла про 47 випадків коронавірусу у місті Володимирі-Волинському та районі. Проте в цей день на нараді ТЕБ та НС санітарний лікар Валерій Онищук озвучив цифру у 51 хворого.

Станом на ранок 2-го червня на Волині підтвердили 943 випадки коронавірусу: 11 – за останню добу.

Крім того, є ще більше 200 аналізів відібраних на ПЛР-тести, по яких ще немає результатів. Результати надходять з затримкою у майже два тижні.

Жителів міста закликають, не зважаючи на пом’якшення карантинних заходів, все ж дотримуватися обмежень.

Нагадуємо також, що якщо у вас з’явились симптоми такі як кашель, ускладнене дихання, підвищена температура, інші – негайно телефонуйте до сімейного лікаря або у цілодобовий пункт невідкладної медичної допомоги за номерами телефонів 096 089 8122 або 063 754 9207 та повідомте про стан здоров’я, історію подорожей і можливого контактування з особами, хворими на коронавірусну інфекцію COVID-19.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота