<

Очільник Володимир-Волинського «УКРОПу» відмовився керувати фіскальною службою у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 4.12.2015 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарів 12

Голові міського осередку політичної партії «УКРОП» у Володимирі-Волинському Сергію Радкевичу поступила пропозиція від Віктора Сапожнікова та обласної фіскальної служби очолити місцеву фіскальну службу (податкову) у Нововолинську, але він її не прийняв.

Сергій Радкевич підтвердив інформацію про те, що міський голова Сапожніков запропонував йому посаду начальника фіскальної служби, оскільки теперішній керівник Нововолинської ОДПІ Ірина Платонова написала заяву на звільнення – вона переводиться у Ковель. Голова «УКРОПу» Володимира-Волинського уже очолював місцеву податкову інспекцію в 2005-2007 роках і зарекомендував себе як відповідальний очільник.

Відмову від посади Сергій Радкевич пояснює коротко: «На сьогодні потрібно міняти не начальників фіскальної служби, а саму систему оподаткування. На цій посаді я не зможу зробити нічого корисного для Нововолинська, так як наше законодавство ще потребує значних змін, зокрема, потрібно зменшити та ввести податок на готівковий обіг, що значно зміцнить гривню та й загалом – провести грунтовну реформу».

Ще однією причиною, що спонукала його не прийняти пропозицію стало те, що нещодавно обраний голова «УКРОПу» бажає виправдати довіру людей, які віддали за нього свої голоси.
«Я не можу зрадити виборців», – відзначив Сергій Радкевич .




коментарів: 12
  1. Хочу уточнити: щоб в Україні навести лад з податковою системою необхідно її парезагрузити, не декларувати зменшення навантаження на бізнес , а ввести податок з обігу 2-3 відсотки хто має виручки в день 100000 грн платить ці відсотки з тієї суми , хто 100 грн відповідно , але податкова не хоче це пропонувати бо підзвітна олігархам які не хочуть платити справедливі податки.головне щоб адміструвати цей податок не потрібно податківця взагалі…. Наприклад в сусідній Польщі цей податок перераховує БАНК щодня отримуючи виручку з торгового закладу. А щодо готівки то достатньо зафіксувати невелику суму законодавчо і це дасть змогу обмежити велику частину корупційних схем зокрема конвертаційні схеми

    • Володимир це не забув як цей праведний і святий чоловік керував місцевою податковою. Як будувався супермаркет Панбуд за рахунок поборів з місцевих підприємців. Як відстьогували долю в період розквіту гральних автоматів. Як люди продавали хату за програні борги. А оцей реформатор сидів і рахував доляри. А тепер став праведним? Коли вже той хохол порозумнішає?

      • цікаво, а чого ж ці шановні місцеві підприємці ці “побори” носили???? виходить, вони провокували і примножували корупцію. чого не заявили у правоохоронні органи????

      • Так, не святий але вам нічого не винен на відміну від вас підписуюсь і спілкуюсь з людьми своїм ім’ям мені не соромно за свою роботу як у Володимирі так і в інших містах

  2. ліпше б запропонували досвідченому Радкевичу очолити бюджетну комісію у міській раді, а не того “далекого від процесу” Кобу поставили.. Зате Коба керований у ручному режимі:)

      • бо в Коби тепер козирна карта за голосування “ЗА” Свідерського усієї фракції Свободи:) от тільки чи надовго? Петро одним ударом зробив з нього шістку і знищив конкурента на посаду мера:)

  3. Спробували, пане Сергію? І більше не захотіли. Правильно зробили. У Володимирі й дихається легше. І корупція не шкварчить. Тут потрібно служити владним гаманам, вдень і вночі. Зате совість буде чистою.

  4. Придурки!!! Міський голова не призначає на такі посади, це не входить в його повноваження!!!!! Що ви дурню пишете!!!!

  5. Очільник УКРОПУ!!! Капець! людина яка на хабарях палац біля роддому возвела та грошики в усі кишені нашинкувала тепер відмовляється від…Мовляв, я не такий мені не нада! дійсно коли вже той хохол порузумнішає… Якшо такі люди очолюватимуть партії і ше за собою, не дай б…, люд поведуть, то буде капєц…до чого ми котимось, куди йдемо? грошові безмозглі мішки будуть нам тепер втюхувати де нам галочки тра ставити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа