<

Очільник Устилузької громади відвідав Всесвітню виставку Dubai Expo 2020 у Дубаї (ОАЕ)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 27.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
909
/ коментарі 4

З 13-го по 17-те листопада Устилузький міський голова Віктор Поліщук у складі другої делегації керівників органів місцевого самоврядування та активних учасників Всеукраїнського освітнього проєкту з подолання цифрової освітньої нерівності «Інноваційний прорив» відвідав Всесвітню виставку Dubai Expo 2020, що триває у Дубаї (ОАЕ).

Дана поїздка відбулась в рамках співпраці Всеукраїнської організацїї органів місцевого самоврядування Асоціації міст України, Мінцифри, ГО «Центр освітніх реформ «Наші діти»» та Устилузької міської ради, йдеться у фейсбуці громади.

Як зазначають, на виставці 192 країни – учасниці у своїх павільйонах демонстрували нові ідеї розвитку, ділилися сучасним світовим досвідом. Для України цьогорічна виставка була особливою.

Адже вперше на локації Expo 2020 наша країна побудувала власний павільйон, емблемою якого стали 9 жовто-блакитних крапок, які символізують тему Smart Ukraine: Connecting Dots ( Розумна Україна: точки підключення).

“Приємно було побачити, що український павільйон – один із найкращих на виставці в Дубаї, а наші освітні смарт-інновації відповідають світовим тенденціям сталого розвитку”, – йдеться в дописі.

Слід відмітити, що виставка Expo 2020- це не лише демонстрація новітніх технологій, а й налагодження комунікацій з очільниками громад всієї України, це обмін досвідом та ідеями, що дасть можливість кращі практики застосовувати у своїй діяльності.

Читайте також: Мер Володимира презентував громаду на найбільшій виставковій події року в Дубаї.




коментарів: 4
  1. По Дубаях їздити, то в них гроші є і передбачені б’юджетом, а от дорогу зробити Устилуг-Коритниця в прикордонній зоні, то немає грошей і не передбачено б’юджетом, це “ПОЗОРИЩЕ” щоб поряд з митницею і кордоном з Європою, люди пересувались як первісні люди по грунтових дорогах, чи митниця мало грошей заробляє, чи заправки мало податків сплачують, чи фермери не сплачують податки???!!!

  2. Хай поїздять, хоч може чомусь навчаться.
    А то соромно дивитись які наші делегати затуркані.

  3. Устилуг – Дубай… Дві світові величини… Очільник Устилугу і очільник Дубаю це сила!
    Тепер в устилузі буде побудовано хмарочос, з вертолітною площадкою.

  4. А від селища цукрового заводу чи військового містечка ніхто не їздив в Дубаї ? Можна подумати, що побачене втілять в життя. Громади голі-босі, як церковні ми ші, а вони і той мізер, що лишається на чорт знає шо тринькають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер