<

Очільник УПЦ митрополит Онуфрій відвідає Зимне та освятить храм

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 9.01.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2520
/ коментарів 17

Предстоятель Української Православної Церкви митрополит Онуфрій 11-го січня відвідає Зимненський жіночий монастир.

Про це йдеться на сторінці монастиря у фейсбуці.

Як зазначають, митрополит Онуфрій прибуде з приводу особливої події та звершить освячення монастирського Миколаївського храму, що діятиме при регентському відділенні Зимнівського монастиря.

Візит митрополита Онуфрія запланований на 11-те січня. Владика відслужить у Зимному Божественну літургію та освятить храм. Початок дійства – о 8:00 годині.




коментарів: 17
  1. Мабуть, зупиниться в святині Волинської землі, найстарішому монастирі України – Зимнівському. Який з давніх-давен, з часу його заснування, був печерним. Яке відношення до цього монастиря має РПЦвУ? Село Зимне постало набагато раніше від Москви. А монастир було засновано ще перед ним. Це окупація, яка продовжується до цього часу. Якою гидотою відповісте на мій коментар, “святі отці”- загарбники?

  2. Як сказав Вселенський Патріарх Варфоломій, в Україні є лише одна канонічна православна церква-ПЦУ. З його слів можна зробити висновок що всі решта секти…

    • Не бачу змісту в твоїх словах. Та й я особисто схильний більше вірити Вселенському Патріарху чим якомусь славік підзаборному

    • Але ж до цього він казав інше, то що це? Змінив свою думку, чи просто треба так казати,щоб підпорядкувати собі хоть щось? Адже в Стамбулі – мусульмани всім заправляють, а він навіть своє моління повинен скасовувати коли йде намаз.

  3. Ну ти ж не називаєш папу римського Ватиканським чи Італійським папою?
    ВІн папа римський, так само і патріарх константинопольський.

    • Дурню, ти ж навіть не розумієш, про що я тобі говорю))) При чому тут “нащадок апостолів”?)))

  4. Читаючи скрежет любителів москальського загарбника стає зрозуміло ,чому ми втрачаємо своїх на Донбасі ,ось такі перевертні і призвали сюди одвічного ворога Українців і таких ,ще дуже багато на захлді України ,а що говорити про схід .

  5. Нікому з нас не хочеться,і мені у тому числі,думати ,що наше тіло просто зїдять червяки і все!Ми хочемо жити вічно!Але невже ті чоловіки з обридливими бородами наші провідники до ВІЧНОСТІ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота