<

Обріжу косу вже після перемоги, – військова Князівської бригади розповіла про службу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 2.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1960
/ Коментарі відсутні

Розповіли історію сімейної пари військових Князівської бригади, які пліч-о-пліч воюють на фронті.

І Мар’яна, і її чоловік Євген – військовослужбовці Князівської бригади. Удома на маму з татом чекають двійко синів. Вони дуже сумують, зізнається Мар’яна, але розуміють, для чого і заради кого батьки за тисячу кілометрів від них, пишуть у фейсбуці бригади.

“Коли підписала перший контракт більше 3 років тому, сказала собі – до закінчення служби стригтися не буду. Контракт закінчився, місяць тому підписала другий. А підстригатися все не виходить, напевно, доведеться уже після Перемоги…” – розповідає Захисниця.

Як зазначає співрозмовниця Мар’яни, від її вогняної коси неможливо відірвати очей.

“У нас найкращі діти в світі… Як і кожна дитина, вони дуже хочуть мами і тата. Але чудово знають: якщо зараз нас не буде тут, на фронті, то фронт і «русский мир» може прийти і в наш дім. Тому, навіть, якщо буде можливість, я не поїду звідси додому, я не залишу своїх!” – каже військова.

Мар’яна відсилає дітям їхню спільну з чоловіком світлину, яку встигла зробити під час їхньої короткої зустрічі. А її вогняна коса чомусь навіює думки про дім і безпеку.

“Знаєш, я ж іще не отримала свою ділянку землі, як учасник бойових дій. На Волині, кажуть, землі на це вже немає. Тож приглядаємося до землі десь у Ростовській області. Думаю, на нашу бригаду там вистачить”, – жартує жінка.

Її позитив, мила посмішка і яскрава коса додають настрою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок