<

Обговорюють можливість створення нового районного медичного формування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 12.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

10-го лютого в Будинку культури села Овадне відбулася чергова сесія сільської ради, на якій обговрили проблемне питання існування та розвитку первинної медицини в Оваднівській громаді.

На сесії були присутні 19 депутатів, голова Володимир-Волинської районної ради Віктор Хиць, заступник голови райради Андрій Оніщук, а також заступник сільського голови та старости старостинських округів.

Як повідомляють на сайті Оваднівської громади, ситуація з фінансуванням «первинки» зайшла в глухий кут, територіальні громади самостійно вже не мають змоги вирішити всі  існуючі проблеми і назріла гостра необхідність в злагоджених діях громад  в межах цілого району.

Про  юридичні передумови такої взаємодії розповів депутатам заступник голови районної ради Андрій Оніщук.

Депутати підтримали запропоновані рішення про перейменування фельдшерсько – акушерських пунктів та створення нового районного медичного формування .

Як сказав голова районної ради Віктор Хиць Віктор – це перша в Україні спроба комплексно вирішити організаційні питання в медицині, адже поки немає в кого переймати досвід.

Він подякував сільському голові Панасевичу Сегію Степановичу  та сільським депутатам за розуміння і підтримку кроків районної ради в цьому напрямку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця