<

Обговорили можливість ремонту костелу у Володимирі

22:09 | 18.08.2023 / Володимир / , /
Перегляди
676
/ 1 коментар

18-го серпня у Володимирі обговорили майбутній ремонт костелу Іоакима і Анни. Проєктанти та експерти провели візуальну оцінку стану покрівлі та узгодили дії щодо реалізації подальших спільних дій.

Про це йдеться на сайті міста.

Відбулась зустріч першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, заступника з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія Гудима із генеральним консулом Республіки Польща у Луцьку Славоміром Місяком, керівницею відділу дотаційних програм Національного інституту польської культурної спадщини за кордоном «Полоніка» Мартою Шимскою, настоятелем костелу Іоакима і Анни ксьондзом Лєшеком.

За словами Ярослава Матвійчука, домовились про початок розроблення відповідної проєктно-кошторисної документації з ремонту даху як аварійного. Її надішлють польській стороні для можливості фінансування ремонту даного об’єкту культурної спадщини.

Представники «Полоніки» поінформували, що нині такі проєкти обмежуються сумою у 600 тисяч злотих, а генконсул запевнив, що після подачі заявки гарантує максимальне сприяння залученню фінансування з польського боку.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок