<

Нові підприємства, індустріальний парк та будівництво житла: обговорили зміни до Генерального плану Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 19.07.2022 / Володимир / /
Перегляди
543
/ Коментарі відсутні

Проєкт змін до Генерального плану міста – основна тема засідання архітектурно-містобудівної ради, яке відбулось минулого тижня при обласній адміністрації.

З метою приведення Генерального плану до сучасних норм чинного законодавства було внесено ряд змін, які попередньо виносились на громадські обговорення, повідомляє міська рада у фейсбуці.

Як розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, оновленим Генпланом визначено два основні мікрорайони, де в перспективі можуть розміститись нові підприємства – це північний промисловий район (вулиці Н. Ужвій та В. Великого) та південний (територія колишнього цукрового заводу з відстійниками).

Також в генплані передбачений індустріальний парк і територія, де в перспективі можуть бути виділені земельні ділянки учасникам АТО.

Передбачена Генпланом і оновлена схема дорожнього руху, яка була презентована проєктантами на початку року, розроблений розділ цивільного захисту. Також в районі вулиці Устилузької передбачається можливість каналізування з відводом нечистот на очисні споруди.

Щодо облаштування нового кладовища на території міста, то найоптимальнішим варіантом вбачається його розміщення в районі вулиці Володимира Великого поблизу Меморіального комплексу жертвам фашизму.

Генеральним планом передбачена і побудова у місті багатоквартирних житлових будинків на території колишнього консервного заводу, танкового полку та автобусного автопарку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок