<

Нова розмітка: ремонт дороги Р-15 між Нововолинськом та Володимиром-Волинським на стадії завершення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:26 | 31.10.2019 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
12
/ коментарів 6

31-го жовтня на відрізку дороги державного значення Р-15 між містами Володимир-Волинський та Нововолинськ продовжили роботи з нанесення розмітки, які розпочали ще минулого тижня. В планах цьогоріч ще встановити бар’єри.

У вересні-жовтні 2019-го року завершили вкладати верхній шар асфальтобетонного покриття. Замовник робіт – Служба автомобільних доріг у Волинській області, виконавець «Луцькавтодор-сервіс».

За словами Анатолія Посполітака, керівника служби автомобільних доріг у Волинській області, окрім завершення вкладання асфальту на ділянці дороги між Володимиром і Нововолинськом підсипали грунтом узбіччя, розпочали наносити осьову розмітку.

Найближчим часом планується завершити роботи з нанесення розмітки, облаштувати бар’єрне огородження на небезпечних ділянках дороги.

Щодо облаштування майданчика для вагового комплексу, розповів Посполітак, то з цим доведеться почекати, адже коштів поки не вистачає. Першочергово було вирішено провести роботи, які потрібні задля безпечного руху транспорту на ділянці.

“Виходячи з фінансування наявного і враховуючи економію, яку досягли підрядники в процесі виконання робіт, ми визначили, що в першу чергу необхідно перекрити все шаром асфальтобетону, влаштувати розмітку і бар’єрне огродження. Так от розмітку вони вже осьову пробивають, лишилася крайова розмітка ну і ще бар’єрне огородження”, – розповів БУГу Анатолый Посполітак.

Нагадаємо, що на завершення усіх запланованих на діляці дороги робіт не вистачало 30,5 мільйонів гривень.

Зазначимо, що ремонт розпочали за рахунок коштів митного експерименту, а потім продовжили фінансувати із дорожнього фонду.




коментарів: 6
  1. А розмітку асфальтованої обочини в районі перехрестя Р-15 з бульваром Шевченка вони нарешті нанесуть???
    Чи то вже як в минулому році не нанесли – то уже запий водою?

  2. Гляньте останнє фото, як халтурно зроблена дорога. Через рік на місці всіх нерівностей будуть ями. І наші гроші знов підуть на вітер. Необхідно заставити переробити дорогу на цій ділянці.

  3. це не наші гроші і не ваші. це польське бабло…звідки в нашій упирській країні гроші на асфальт.та ми вдавимося копійку дати, головне щоб у себе паркан красивше ніж у сусіда був.СЕЛЮКИ!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя