<

Нетверезий водій у Володимир-Волинському районі намагався «відкупитися» від патрульних за тисячу грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:53 | 25.01.2021 / Володимир / , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

23-го січня у Володимир-Волинському районі патрульні виявили нетверезого водія.

Правопорушник намагався надати поліцейським 1000 грн хабаря, аби ті не складали на нього адмінматеріали, – інформує поліція Волинської області.

Гроші та транспортний засіб слідчі вилучили.

А 22-го січня, близько опівночі, патрульні спільно з поліцейським офіцером громади сектору поліцейської діяльності № 1 (смт. Турійськ), на автодорозі Луків – Рожище зупинили автомобіль Москвич за порушення правил дорожнього руху.

Водій транспортного засобу, 25-річний мешканець Турійського району, керував транспортним засобом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. 29-річний пасажир авто, аби його товариш міг уникнути відповідальності за вчинене правопорушення, запропонував працівникам поліції 700 грн неправомірної вигоди. Гроші громадянин положив на переднє водійське сидіння службового автомобіля.

На місце правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. Кошти поліцейські вилучили. 

За двома фактами кримінальних правопорушень внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про надання неправомірної вигоди службовій особі. Правопорушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі. 

До слова, протягом 22–24 січня поліцейські виявили 25 водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. 




один коментар
  1. Ну от скажіть як можна до такої бєлки навалитися щоб . .700! грн на лапу патрульним даішникам) давати?? Хто ж стільки дає? Штрафи то драконівські тепер! От і взятки мають не відставати) Відпустіть бідолаху але права не давайте більше)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок