<

Неповнолітнім заборонено без супроводу перебувати в громадських місцях після 22 години: під час рейду у Володимирі виявили порушників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 2.02.2023 / Володимир / , /
Перегляди
11592
/ Коментарі відсутні

З метою запобігання вчиненню злочинів дітьми, забезпечення правомірного здорового дозвілля молоді на території громади у Володимирі провели нічні профілактичні відпрацювання  громадських місць.

Про це повідомляють на сайті міста.

Під час відпрацювання уповноважені виявили факти вчинення неповнолітніми особами адміністративних правопорушень.

З метою перевиховання дітей, виправлення їхньої поведінки поліцейські склали відносно останніх протоколи про адміністративні правопорушення та провели профілактичні бесіди. 

Важливо пам’ятати:

  • Дітям заборонено з 22:00  перебувати без супроводу батьків у громадських місцях.
  • Власники закладів розваг та громадського харчування з 22:00 до 06:00 години мають право вимагати у відвідувачів документи, що підтверджують досягнення ними 16-річного віку.
  • У разі виявлення дитини в розважальному закладі чи в громадських місцях (парки, вулиці, території шкіл та дитячих садків, дитячі та спортивні майданчики, бари, дискотеки, магазини з алкогольною продукцією тощо) у нічний час, буде притягнуто до адміністративної відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків (стаття 184 КУпАП).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця