<

«Не словом, а ділом відмиваємо своє чесне ім’я»: об’єднання «44700» з Володимира замалювало графіті на приватному паркані

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 31.08.2020 / Володимир / /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

Учасники об’єднання друзів, яке вже перетворился у громадську організацію, «44700» 28-го серпня замалювали графіті на одному з парканів у Володимирі-Волинському. Справа в тому, що у графіті використали їхню назву, розповідають хлопці, проте відношення до зображення вони не мають і не пропагують псування приватного майна.

Про це хлопці розповіли БУГу, а також розмістили відео, на якому видно їхню роботу, у своєму інстаграмі.

“Не словом, а ділом відмиваємо своє чесне ім’я! – йдеться в дописі, – Ми вдячні вам за підтримку, але наступного разу при задумі зобразити 44700 на паркані, стіні, землі, тощо пропонуємо узгодити це з нами задля можливості обговорення співпраці стосовно стильових варіантів, сенсу, концепції, а також надання дозволу на напис малюнок та інше. Дякуємо за розуміння. Бунтуйте цивілізованим шляхом”, – йдеться в дописі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

!яннімузор аз омєукяД мохялш минавозілівиц етйутнуб .ешні ат конюлам ,сипан ан уловзод яннадан жокат а ,їіцпецнок ,уснес ,вітнаірав хивоьлитс онвосотс іцарпвіпс яннеровогбо ітсовилжом ялдаз ,иман з яннатип ец итидогзу омєунопорп ,ощот ,ілмез ,інітс ,інакрап ан “00744” итизарбоз імудаз ирп узар огонпутсан ела ,укмиртдіп аз мав інчядв иМ !я’мі енсеч єовс омєавимдів молід а ,моволс еН

Публикация от Волинський стиль (@44700_)

Читайте також: У Володимирі-Волинському буде скейт-парк: хлопці з об’єднання «44700» у студії БУГу розповіли про ініціативу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок