<

«Навіки в строю»: рідним полеглих Героїв з 14 бригади вручили посмертні відзнаки

17:05 | 13.12.2023 / Володимир / , , , /
Перегляди
2138
/ Коментарі відсутні

У Володимирі рідні 44-х полеглих у російсько-українській війні бійців 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого отримали посмертні відзнаки бригади – Князівський хрест Героя «Навіки в строю».

Пам’ятний захід був ініційований командуванням Князівської бригади, аби вшанувати полеглих воїнів, які загинули до та після повномасштабного вторгнення, повідомляє мер Володимира Ігор Пальонка.

У соборі Різдва Христового спільно із духовенством на чолі з архієпископом Володимирським і Нововолинським Матфеєм помолились за упокій душ Героїв, які нині бережуть нас із небес.

Під супровід військового оркестру відбулась щемка до сліз церемонія вручення пам’ятних відзнак, що були вручені матерям, батькам, дружинам, дітям, братам та сестрам тих, хто поліг, віддавши свої життя в боях за свободу та незалежність України.

“Ми у великому боргу перед цими згорьованими українцями, чию скорботу не розвіяти навіть крізь роки. Пам’ятаймо про велику ціну нашої свободи та не забуваймо подвиг наших Героїв!” – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота