<

Нардеп Ігор Гузь провів зустрічі із виборцями в дворах Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:07 | 15.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

У двох дворах Володимира-Волинського народний депутат України Ігор Гузь, 14-го вересня, провів зустрічі із виборцями. Основна мета – звіт про роботу у Верховній Раді України та обговорювали питання, котрі турбую жителів.

Для зустрічей обрали двір на вулиці Ковельській між будинками 101, 103 та 105. По вулиці Луцькій – дитячий майданчик біля будинків 207 і 213. Нардеп розповів, що планує провести близько 20 зустрічей у Володимирі-Волинському.

У дворі на Ковельській місцевих жителів турбувало питання тарифів на комунальні послуги, благоустрій двору, майданчик та його освітлення.

img_1356
img_1366

На питання благоустрою відповідь дав перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Зокрема розповів, що заплановано встановити спортивний майданчик (кошти із державної субвенції) та врахують побажання щодо освітлення. Також міською владою передбачено провести капітальний ремонт в дворі. Роботи повинні розпочатись у 20-х числах вересня.

У Ігоря Гузя запитували про те, коли ж буде добудований 44-х квартирний будинок для військовослужбовців, коли знімуть депутатську і суддівську недоторканість та просили допомогти провести незалежну екпертизу газу, який постачають у квартири.

“Щодо 44-х квартирного будинку, то я мав розмову з Гройсманом, котрий пообіцяв на всю країну, що будинок завершать до нового року. Мені відомо, що вже є підрядник з Вінниці, який зробить роботи за власний кошт, а пізніше держава поверне їх. Про депутатську недоторканість, то у ВРУ є зареєстрований відповідний законопроект і вже було два читання. Можете перевірити на сайті, обидва рази проголосував “за”. Скоро буде третє читання і я вам вже говорю, що проголосую за цей закон.” – відповів Ігор Гузь.

В цьому ж дворі жителі жалілись на те, що під’їзди підтоплює, а у підвалах постійно вода та завелись комахи.

img_1370
img_1380
img_1381
img_1387

У наступному дворі жителі задавали аналогічні запитання про тарифи та субвенції, будинок для військовослужбовців і суд над колишніми бійцями 51-ї ОМБр, ремон даху будинку та заальнобудинкові теплові лічильники.

img_1389
img_1399
img_1408
img_1410
img_1418
img_1422




коментарів: 6
  1. Такого активного депутата ще у нас не було…Молодець,якщо не бдуть розходитись слово з ділом.

  2. а що мішає іншим хлопам наприклад Зінкевич, Панасюк готовитись до виборів

  3. Чого Зінкечич не готовиться?!…готується…що не день то через день тільки й чути як позоряться…в них же там компашка йома йо! За них Жук піариться))) хіба не чули????

  4. Ігор молодець, він скрізь встигає, не гребує і з простими людьми говорити, юути йому ще довго депутатом

    • а по великому рахунку , що зробив Гузь корисного для народу України ,для жителів Володимира , що б ім хилося краще , а …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок