<

Нація, яку постійно підрізають, ще більше розцвітатиме та пускатиме своє коріння, – історик Олександр Токовий з Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 5.04.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
3042
/ коментарі 2

Вчитель історії у Володимирі та член туристичної організації «Пройдисвіт» Олександр Токовий поділився своєю думкою, чому Україна переможе.

Свобода та перемога – ментально закладені в дусі українського народу з сивої давнини.

Перший майдан у Києві трапився у 1068 році, коли Москви ще не було. Тоді кияни скинули князя Ізяслава Ярославовича через те, що він відмовився давати їм зброю для продовження боротьби з половцями.

Таких повстань в 11-12-му століттях було мінімум чотири – і це про демократію, яка формувалася на сторінках багатовікової історії. Були й повстання, про які історія замовчувала.

Богдан Хмельницький, Іван Виговський, Іван Мазепа, Степан Бандера, Августин Волошин та багато інших значимих постатей нашої держави поховані за її межами.

Імперська політика московії робила з наших героїв злочинців , виривала сторінки з історії України та вклеювала їх собі. Прийшла пора про це говорити якомога голосніше.

У середньовіччі були переконані: щоб організм почав працювати краще – потрібно пустити кров. Звичайно, метод кровопускання не застосовують та вважають неприйнятним у сучаній медицині, проте його можна порівняти з боротьбою України. Нашій нації постійно пускають кров, і це нас не вбиває, а робить сильнішими.

Росіяни століттями в нас щось крали. А народ, який займається плагіатом і привласнює чуже – немає права на самобутнє існування.

Після війни все дуже швидко відбудується, люди повернуться до своїх рідних міст. Бути українцем стане модно в світі, демократія стане брендом.

Зброя буває різною: вона може бути вогнепальна, і може бути словесна та інформаційна.

В Україну приїздитимуть туристи, тому що всім буде цікаво побачити той край, який настільки був менший від росії, проте так могутньо боронив свою незалежність. Бо ця незалежніть і ця перемога обов’язково нас спіткає. Варто тільки вірити в неї і вкладати свої сили.




коментарів: 2
  1. Пане Олександр Дякую за Вашу думку.Це населеня рф немае Право називатисю Рускими бо вони ремають і немали Права називати себе тим найменням.Русичі нині як кажуть ці Zлодюги кажуть ці орки гобліни Рускіе з вузьочими більмами.Русичі.Руські нині Ми УКРАІНЦІ І ЦЕ ЗВУЧИТЬ ГОРДО ТА ПОТУЖНО.

  2. Саша дякую хороший ти вчитель і поводир! Беріть приклад з таких людей !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок