<

На вулицях Володимира-Волинського стартували політичні соцопитування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 13.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
12
/ коментарі 2

Нещодавно на вулицях Володимира-Волинського почали проводити соціологічне опитування, мета якого визначити політичні уподобання містян.

Як зазначають жителі княжого міста у соцмережах, опитування громадської думки проводить ГО «Актив груп» з Києва. Принаймні саме так представляється інтерв’юер.

Щоб зав’язати розмову, він починає з запитання про ситуацію у Володимирі-Волинському: «В яку сторону змінилось місто?», потім цікавиться: «Чи прописані ви у Володимирі-Волинському?», а вже опісля плавно переходить до питань політичних: «Чи пішли б ви на вибори?», «Виберіть партію, за яку б віддали свій голос», «Якій партії довіряєте найбільше?», або ж навпаки: «За яку партію взагалі б не голосували?».

Запитує інтерв’юер і про прихильність містян до того чи іншого кандидата. Їх у списку є 6.

Відповідаючи на питання «За кого ви віддали б свій голос?», респонденту потрібно обрати одного з двох кандидатів, які поділені по два у кожній групі.

За словами володимирчан, найчастіше фігурують в соцопитуванні партія «Слуга народу» та бізнесмен Микола Юнак.

«Такі опитування здебільшого робляться на замовлення ймовірного кандидата, який ще має вкотре надію зайняти своє місце під сонцем», – пишуть містяни в дописі на сторінці «Твій Володимир».

До слова, жителі Володимира-Волинського зазначають, що опитування проводилось з порушеннями карантинних вимог. Адже інтерв’юер був без медичної маски.

Фото ілюстративне




коментарів: 2
  1. Чи тих володимирських вже шось точно по..бало чи шось їм пороблено? За що ж в них така нагла любов до недоумків? Да….., страна чудес, чи як там в казці про Буратіно?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок