<

На вулиці Незалежності у Володимирі почали ремонтувати тротуари, роботи завершать у 2021

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 2.12.2020 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Проїжджу частину на вулиці Незалежності у Володимирі-Волинському відремонтували. А ось ремонт тротуарів поки не завершений. Їх тільки почали приводити до ладу.

У коментарі БУГу начальник міського управління ЖКГ і будівництва Віктор Фіщук зазначив, що ремонтні роботи тротуарів на вулиці Незалежності уже розпочалися. Однак, повністю завершити капремонт цьогоріч підрядник не встигне.

«Є план мінімум. Відповідно до нього, до завершення року планують встигнути зробити тротуар на одному боці вулиці. Від повороту з Ковельскою до повороту до школи №2. Це мінімум», – наголосив Фіщук.

Зазначимо, що володимирчани скаржилися БУГу, що через відсутність тротуарів вони змушені ходити дорогою, а це – небезпечно.

Станом на 2-ге грудня проїжджа частина дороги на вулиці Незалежності – вже відремонтована. А ось тротуари наразі – взагалі відсутні. Пішохідна частина вулиці – непрохідна. Вона завалена стосами бруківки, технічними засобами, приладдям фірми, а також чималими купами щебеню, піску та землі, оминути які практично неможливо.

Нагадаємо, роботи з капітального ремонту на вулиці Незалежності у Володимирі-Волинському розпочали 8-го вересня. Їх вартість – 18 мільйонів 800 тисяч гривень. Половина коштів – з міського бюджету, в ще половина – з гаманця держави. Виконує роботи фірма ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок