<

На вулицях Володимира працювала снігоочисна техніка

16:11 | 22.11.2023 / Володимир / , /
Перегляди
311
/ Коментарі відсутні

В ніч з 21 листопада на 22 техніка КП «Полігон» працювала на вулицях Володимира – чистили доріжки від снігу і посипали дороги.

До виконання робіт залучили спецтехніку підприємства. Зокрема, нещодавно придбані трактори з навісним обладнанням та міні-тракторці для чищення та посипання пішохідних доріжок, повідомляють на фейсбук-сторінці КП “Полігон”.

Техніка посипала піщано-сольовою сумішшю центральні вулиці міста, згодом бічні, де спостерігається найбільший транспортний потік.

Вранці на вулиці міста вийшли двірники КП «Полігон», які посипали піщано-сольовою сумішшю пішохідні доріжки та переходи, зупинки громадського транспорту, місця, де спостерігається найбільше скупчення людей.

Наголошують, що працівники і техніка КП «Полігон» не в змозі одночасно та в короткі терміни охопити всі дороги та вулиці відразу. Комунальники роблять усе, щоб оперативно розчистити/посипати вулиці та дороги міста. Першочергово обслуговуються центральні дороги та вулиці з найбільшою прохідністю мешканців громади та транспортних засобів.

Усі питання, скарги та пропозиції КП «Полігон» приймає за тел. 0684122141 та 0978717612, у повідомленнях на сторінках КП «Полігон» у фейсбуці, інстаграмі та телеграмі, або за адресою: вул.Володимира Великого, 54.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок