<

На Волині проведуть триденне навчання з культурного менеджменту: розпочато реєстрацію учасників

13:40 | 22.08.2024 / Володимир / , /
Перегляди
42
/ Коментарі відсутні

Агенція регіонального розвитку Прибужжя розпочала реалізацію проєкту «Клуб культурних менеджерів», і стартував процес реєстрації учасників. Команда проєкту має на меті провести триденне інтенсивне навчання з управлінських компетенцій та менеджменту у галузі культури, у якому можуть взяти участь 20 культурних менеджерів з Волині.

Цей проєкт надає унікальну можливість для молоді, представників громадських організацій, діячів культури та працівників сфери культури і туризму з Волинської області покращити свої навички, отримати нові знання та внести вагомий внесок у розвиток культурного середовища регіону.

“Минулого року Агенція реалізовувала однойменний проєкт за підтримки Українського культурного фонду. Тоді навчальні одноденні заходи та потужний Акселератор культурних ідей отримали багато позитивних відгуків. Ми продовжували їх збирати від учасників впродовж місяців.

Під час комунікації з командами організаторів локальних волинських заходів нашій команді стало зрозуміло, що культурна галузь Волині потребує і подальшого активного навчання. Багато хто запитував: коли ж продовження? Запит був, і тому ми зібралися з командою, написали проєкт, який, вдячні, УКФ підтримав,” – зазначила Ірина Пикалюк, виконавча директорка Агенції регіонального розвитку Прибужжя.

За словами Ірини Пикалюк, реєструватися у проєкті можуть усі бажаючі, хто дотичний до культурної сфери Волині та прагне її розвивати. Участь у триденному інтенсиві з культурного менеджменту буде повністю безкоштовною, компенсуватимуть також витрати на проживання та харчування.

Реєстрація на участь у проєкті триває до 1-го вересня 2024 року. Для участі у відборі необхідно заповнити анкету за посиланням. Успішна реєстрація буде підтверджена фідбеком від організаторів.

“Важливо, щоб культурні менеджери вчилися брати на себе відповідальність і бути ініціативними. Ми прагнемо дати їм натхнення, поштовх, а також інструменти для роботи.

А ще – попрацювати над створенням культурного ком’юніті регіону, яке працює разом, підтримує один одного та допомагає реалізовувати ідеї.

Так і після завершення проєкту учасники зможуть розвиватися, реалізовуватися та дарувати мешканцям власних громад якісні культурні продукти,” – додала Ірина Пикалюк.

Отож, реєструйтеся, проходьте відбір та беріть участь у проєкті.

Проєкт “Клуб культурних менеджерів” реалізується Агенцією регіонального розвитку Прибужжя за підтримки Українського культурного фонду.

Читайте також:

«Культура – це теж зброя»: виконавчий директор УКФ Владислав Берковський у Володимирі презентував грантовий сезон




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок