<

На водогонах у Володимирській громаді трапилось одразу декілька поривів за вихідні

17:06 | 22.01.2024 / Володимир / /
Перегляди
285
/ коментарі 2

Робочий тиждень для дільниці водопостачання «Володимирводоканалу» розпочався низкою поривів на водогонах. Аварійні ситуації трапилися у Дігтеві (вулиця Шахтарська), на Заріччі (вулиця Стемковського), на вулицях Полуботка та Чорновола у Володимирі.

Про це інформує пресслужба КП “Володимирводоканал”.

“Як так сталося, що стільки поривів трапилось упродовж вихідних, спитаєте ви? Річ утім, що при різкому перепаді температури відбувається рух грунтів, внаслідок чого труби починають давати тріщини. Також варто зауважити, деякі з них є зношеними, оскільки прослужили не один десяток років”, – йдеться у повідомленні.

Минулого тижня працівникам підприємства вдалося замінити сотню метрів старої мережі на нову методом санації на розі вулиць Чорновола та Шухевича у Володимирі. Але вже за день прорвало в іншому місці. Тому 22-го січня з самого ранку бригада приступила до роботи, і докладає усіх зусиль, аби ліквідувати аварію та розпочати ремонт на інших ділянках водогону.

Жителям нагадують, що підприємство потребує робочих кадрів. Насамперед йдеться про водія асенізаторної машини та машиніста-екскаваторника, які вкрай потрібні для виконання аварійно-відновлювальних робіт. Зокрема тих же поривів, на які хлопці виїжджають навіть у вихідні дні.

А також слюсаря-ремонтника на дільницю водовідведення та контролера контрольно-вимірювальних приладів.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця