<

[ОНОВЛЕНО] На війні загинув герой з Устилузької громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:03 | 31.10.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2219
/ 1 коментар

В результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, 25-го жовтня загинув солдат Вадим Грицюк з Устилузької громади.

Грицюк Вадим Володимирович, 19.10.1984 року народження, був стрілець-помічник гранатометника десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу  десантно-штурмової роти десантно-штурмового батальйону, – повідомляють на сайті громади.

Вадим Грицюк родом із села Тростянка Устилузької громади, мешкав останні роки з родиною на Миколаївщині. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України повернуся до рідного села, вступивши незадовго до лав ЗСУ, – повідомляє мер Володимира Ігор Пальонка.

Загинув Вадим Грицюк 25-го жовтня у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Володимирчан закликають гідно провести вірного сина України, долучившись до коридору шани, який організовують 1-го листопада о 12:40. Живий коридор формують від вулиці Павлова, вздовж вулиць Ковельської, Драгоманова та до храму. Поховають полеглого Героя у селі Тростянка.

Родичі загиблого виявили бажання поховати військовослужбовця на кладовищі села Тростянка. У воїна залишились діти, дружина, матір.

1-го листопада, о 13:00 у володимирському храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії розпочнеться чин погребіння загиблого солдата Вадима Грицюка.

Інтернет-видання “БУГ” приносить щирі співчуття рідним загиблого Героя!




один коментар
  1. Низький уклін, щира подяка за можливість жити – загиблому ВОЇНУ Вадиму Грицюку. Нехай ДУША його знайде мир і спокій у Царстві Небеснім… Родині та близьким – мої сердечні співчуття…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа