<

На території колишнього цукрового заводу у Володимирі зберігали без дозволу завезені з Польщі відходи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 12.11.2020 / Володимир / , /
Перегляди
61
/ коментарі 2

У Володимирі-Волинському на підприємстві, що знаходиться на території колишнього цукрового заводу, працівники держекоінспекції провели позапланову перевірку та виявили порушення.

Нагадаємо, раніше активні жителі Володимира-Волинського, що проживають поруч із територією колишнього цукрового заводу, скаржилися, що відчували сморід та бачили, як курсували потяги зі сміттям вночі, без будь-яких звукових сигналів. Люди переживали, що на території колишнього заводу ведеться певна переробна діяльність, що загрожує їхньому здоров’ю та екології регіону.

Під час перевірки інспекторам надали документи, згідно з якими у складському приміщенні підприємство зберігає 426 тонн відходів полімерів завезених з території республіки Польща. Власником відходів є інше підприємство. Дозволу на зберігання відходів у підприємства немає.

Як повідомив у фейсбуці депутат Роман Горошкевич, він отримав лист на своє звернення від Державної екологічної інспекції у Волинській області. Йому повідомили, що посадових осіб притягнули до адміністративної відповідальності та видали припис на усунення природоохоронних порушень.

В Інспекції вирішують питання стосовно скерування до суду результатів перевірки, аби на підприємстві припинили експлуатацію обладнання до усунення порушень. Матеріали передали до правоохоронних органів.

Раніше БУГ писав про подію, зазначивши, що викрили волинське підприємство. Як виявилося, йшлося саме про відходи на території Володимира-Волинського.




коментарів: 2
  1. Активні жителі? Це ворюги які все життя крали все з цукрового заводу а зараз знову хотіли вкрасти, а там сміття! Оце облом!!! А комісіям аби дозакрити ,що залишилось.В країні не повинно бути ніякого виробництва!Така політика партії та активних жителів міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця