<

На стадіоні «Олімп» у Володимирі завершуються ремонтні роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:05 | 27.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
732
/ Коментарі відсутні

Ремонтні роботи на стадіоні «Олімп» у Володимирі наближаються до завершення. Днями підрядна організація виконала облаштування останнього шару поліуретанового покриття на бігових доріжках, на які зараз наносять розмітку. Триває також ремонт трибун і на черзі облаштування доріжок бруківкою.

Керівник генеральної підрядної організації «Спортелітбуд» Володимир Рудюк, який 26 жовтня відвідав даний об’єкт, розповів, що при підготовці проєктування стадіону були залучені фахівці-будівельники, а також спортсмени-легкоатлети, – повідомляють на сайті міста.

За мету було поставлено збудувати у Володимирі стадіон, що відповідатиме 5-й категорії Міжнародної федерації легкої атлетики та слугуватиме як для проведення змагань серед професіоналів, так і для занять спортом на любительському рівні.

Відповідно до вимог Міжнародної федерації легкої атлетики, на стадіоні «Олімп» облаштували чотири бігові доріжки по колу та шість по прямій, сектори для стрибків у довжину, у висоту, з жердиною, а також для усіх видів метань.

Перш, ніж нанести поліуретанове покриття, субпідрядна організація «Луцькавтодор» замінила асфальтне покриття, адже попереднє було непридатне через тріщини та вибоїни.

«Раніше на стадіоні неможливо було тренуватись, адже дітям під час бігу на стометрівці, доводилось оббігати численні ями. А біг із бар’єрами тут узагалі був неможливий через стан асфальтного покриття, тому ми уже давно потребували сучасного стадіону із рівними доріжками, який би відповідав усім вимогам», – зазначив тренер-викладач з легкої атлетики дитячої спортивної школи Віталій Петрук.

Нині тут працює залучений спеціаліст з міста Харкова, котрий єдиний в Україні займається розміткою подібних стадіонів. Це досить кропітка робота, адже перш, ніж нанести розмітку, потрібно точно виставити більше 6 тисяч точок, а вже після цього приступати до нанесення ліній.

Підрядна організація «Спортелітбуд» за 6 років діяльності у сфері будівництва об’єктів спортивної інфраструктури зарекомендувала себе на високому рівні, адже саме це приватне підприємство виконувало будівельні роботи на НСК «Олімпійський», на олімпійській базі у Конча-Заспі, на стадіонах Одеси, Ужгорода, Львова, Луцька та інших міст України.

Деталі – у відео:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця