<

На Шистівській об’їзній біля Володимира вкладають фінішний шар асфальту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:50 | 12.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На ще одній ділянці автодороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, що цьогоріч ремонтується, приступили до фінішного асфальтування поблизу села Шистів Володимир-Волинського району.

Верхній шар дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші влаштовується поблизу села Шистів на відтинку автошляху, що веде в об’їзд міста Володимира-Волинського (км 0+000 – км 3+800), – інформує пресслужба Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Роботи виконує ТзОВ “Автомагістраль-Південь”.

У нинішньому році відновлюється 20 км цієї автодороги.

Крім того, нині активні ремонтні роботи проводяться ще на ділянці с. Верба – м.Володимир-Волинський, протяжністю понад 6 км. Тут наразі тривають роботи з укладання основи нового дорожнього покриття та влаштування вирівнюючого шару, а на понад 3-кілометровому відрізку вже укладено верхній шар дороги.

На ділянках проведення ремонтних робіт на автошляху Р-15 рух транспорту частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі (почергово однією зі смуг руху).

Водіїв закликають бути уважними, обережними та взаємоввічливими на автошляхах, насамперед там, де проходять дорожні роботи!

Нагадаємо, ремонтувати Шистівську об’їзну почали на початку серпня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер