<

На ремонт даху Володимир-Волинського районного відділу поліції з бюджету громади виділили пів мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:10 | 19.03.2021 / Володимир /
Перегляди
38
/ коментарі 2

Дах Володимир-Волинського районного відділу поліції потребує ремонту. У будівлі поліції, яка зведена ще в першій половині 20-го століття, минулого року замінили вікна, тепер же гостро постало питання в ремонті даху, який «розлазиться».

Про необхідність проведення ремонту покрівлі розповів під час засідання сесії міської ради 19-го березня начальник Володимир-Волинського районного відділу поліції Василь Майданюк.

Для того, щоб повністю відремонтувати дах потрібно кілька мільйонів гривень. Правоохоронці Володимира звернулися до депутатів громади з проханням виділити частину суми – 500 тисяч гривень, щоб можна було провести основні роботи.

“Спочатку залити армопояс і накрити дах без утеплення. Тут будуть також гроші Нацполіції. Йдеться не лише про умови для працівників відділу, але і для потерпілих і заявників”, – сказав Майданюк.

Депутат міської ради Олег Тимосевич зазначив, що, згідно закону, міські кошти можуть виділятися лише на комунальну власність.

“Ми дуже потужно підтримуємо місцеву поліцію. У свій час ми виділили 500 тисяч на ізолятор тимчасового тримання, півтора чи два мільйони на камери. Сьогодні на обслуговування цих камер. Я вважаю, що ми багато даємо.

Хтось можливо знає інші законні підстави виділити кошти – кажіть. Я не бачу законних підстав виділяти цих коштів”, – сказав Тимосевич.

Як відзначив міський голова Ігор Пальонка, за словами юристів, немає позиції в законах, що заборонено передавати ці кошти.

“З вільних лишків або з перевиконання бюджету ми можемо виділити. Прошу підтримати, щоб правоохоронці працювали в нормальних комфортних умовах”, – сказав мер.

“За” виділення коштів проголосувала більшість депутатів.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок
12 Травня, Неділя