<

Питання про присвоєння Володимирському спортивному ліцею статусу спеціалізованого закладу розгляне профільне Міністерство

17:38 | 24.05.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
162
/ Коментарі відсутні

На сесії Волинської обласної ради 23-го травня розглянули питання щодо надання Володимирському спортивному ліцею статусу закладу спеціалізованої освіти спортивного профілю зі специфічними умовами навчання.

Напередодні 3-го квітня навчальний заклад подав до обласної ради відповідне клопотання. А 10-го квітня це питання погодила постійна комісія облради з питань освіти.

На черговій сесії обласної ради, яка відбулася 23-го травня, депутати порушили клопотання щодо надання Володимирському спортивному ліцею статусу закладу спеціалізованої освіти спортивного профілю зі специфічними умовами навчання перед Міністерством молоді та спорту України. А також доручили голові Волинської обласної ради Григорію Недопаду до 1-го червня подати у профільне Міністерство відповідну заяву.

Нагадаємо, 16-го березня 2023 року на сесії обласної ради депутати прийняли рішення про реорганізацію Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» у Волинський обласний спортивний ліцей. Рішення підтримали 45 депутатів. Відтак тоді у Володимирі сформували перший на Волині спортивний ліцей.

На початку квітня цього року готовність спортивного ліцею до присвоєння статусу спеціалізованого закладу перевірили представники з області. Тоді вони зазначили що ця освітня установа має відповідати ряду критеріїв провадження освітньої та навчально-тренувальної діяльності. Частину з них потрібно було покращити.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Червня, Неділя
22 Червня, Субота