<

На полицях магазинів у Володимирі може бути фальсифікат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 22.04.2022 / Володимир / /
Перегляди
3285
/ Коментарі відсутні

Фальсифікований товар, який виробляється підприємством у Рівненській області, представлений на полицях магазинів Володимира.

На адресу ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області надійшли звернення щодо неналежної якості масла селянського солодковершкового 73 % жирності, виробник ТОВ “Пустомитівський молокозавод”, повідомляє міська рада Володимира.

Згідно даних державного реєстру потужностей операторів ринку, на які видано експлуатаційні дозволи в Рівненській області, встановлено, що оператор ринку ТОВ “Пустомитівський молокозавод” не отримував експлуатаційного дозволу на виробництво та зберігання харчових продуктів тваринного походження.

Спеціалісти Держпродспоживслужби здійснили виїзд до ТОВ “Пустомитівський молокозавод”, під час чого було встановлено, що будівля молокозаводу перебуває у напівзруйнованому стані, а територія занедбана.

За інформацією Володимир-Волинського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області, масло цього виробника представлене і у торгових мережах Володимира.

“Тож будьте обережні, щоб не придбати фальстфікат!”, – застерігає міська рада.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок