<

На показники прозорості звертають увагу інвестори, – Пальонка про десяте місце Володимира-Волинського у всеукраїнському рейтингу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 2.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
245
/ 1 коментар

Володимир-Волинський зробив величезний стрибок у Рейтингу прозорості і підзвітності, піднявшись на 27 позицій і опинившись у першій десятці «прозорих» міст.

Міський голова Ігор Пальонка відзначив 1-го квітня, що цей рейтинг є важливим і демонструє наскільки змінюється громада і наскільки вона відкрита до співпраці з інвесторами.

Читайте також: Володимир-Волинський увійшов у першу десятку Рейтингу прозорості.

“Перед виділенням фінансів інвестори особливо звертають увагу на показники прозорості й таким чином оцінюють, чи виправдані ризики інвестиції на розбудову цього міста”, – сказав мер.

Також міський голова наголосив, що міська влада й надалі інтенсивно працюватиме над цим показником, адже прозорість та підзвітність перед громадою важлива, і подякував усій команді міського виконавчого комітету, що працювала над досягненням подібної цілі минулого року.

Чому важлива прозорість громади. Як розповідають експерти, що укладали рейтинг, чим вищий показник прозорості, тим краща ситуація на території з корупцією, безпекою, доступністю послуг, гласністю і т.д. Вищі місця у рейтингу викликають довіру інвесторів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця