<

На початку червня планують створити робочу групу з перейменування Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 25.05.2021 / Володимир / /
Перегляди
471
/ коментарів 13

На засідання сесії міської ради, яка відбудеться 4-го червня, буде винесене питання про створення робочої групи з перейменування Володимира.

Про це зазначив під час брифінгу 25-го травня міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Як зазначив мер, буде винесено проект рішення не про саме перейменування, а про створення робочої групи. Питання ще буде вивчатися та обговорюватися. Проте є політсили, зазначив Пальонка, які цілком підтримують таку ініціативу.

“Завжди є багато питань, які не вирішуються роками у місті і їх треба вирішувати. Але водночас місту треба повернути історичну назву. Я переконаний що це треба зробити”, – сказав Пальонка.

Нагадайємо, ініціював повернення княжому місту назви «Володимир» нардеп Ігор Гузь.




коментарів: 13
  1. Та на шо ж там цілу групу людей створювати? Правою кнопкою миші в контекстному меню на Переименовать і ентер або F2. Знов бабоси відмиватимите?

  2. Чи у нас в Україні немає більш важливих робіт? Дороги поробили? Економіку підняли? Війну закінчили? Тепер залишилось тільки назви змінювати…

  3. Схаменідця владці нарешті, не витрачайте по пусту народних коштів, використайте на допомоги тяжкохворим молодим людям, відкрите медпункти в селах громади, де б можна було отримати найпершу меддопомогу літнім людям. Прислухайтесь до свого голосу який звучав в передвиборній агітації!

  4. Не на часі, дорого – звичайні відмовки тих, хто завжди проти. І такі є завжди і всюди.
    А хто небуть цікавився, скільки це справді коштує?
    Наведу слова мера Дніпра:
    “Одразу після зміни назви Дніпропетровська на Дніпро, – найбільшого населеного пункту, який змінив назву, – міський голова Борис Філатов заявив, що це коштуватиме місту-мільйоннику близько 700-800 тисяч гривень (при річних доходах, запланованих на цей рік, на рівні 9,2 млрд грн).

    “Будь-які заяви про те, що перейменування тягне за собою додаткові витрати з гаманця наших земляків – це є спекуляції і політичний піар”, – написав у своєму Facebook мер Дніпра. І додав, що “більшість містян вважає це питання несвоєчасним”, оскільки ніколи не ототожнювали назву міста із “катами українського народу”.
    https://ips.ligazakon.net/document/T161375
    Я однозначно ЗА!!! перейменування.
    Пора відкинути цей імперський доважок “Волинський”, який було причеплено, щоб люди, не дай Бог, не сплутали його з “Великим русским цэнтром православия”. Зрозуміти, що Володимир – не провінційне містечко на заході України, а потенційно туристичний центр, місто, де писалася історія держави.

  5. треба перейменовувати – це важливо. А вже скільки під це грошей піде це вже залежить від совісті жителів міста.

  6. Вірне рішення. Повернути істоичну назву славному й гарному місту! Позбавитись цього малоросства.
    Слава рідній українській землі, слава Україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця