<

На площі у Володимирі-Волинському співали караоке. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 29.04.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

29-го квітня на площі Героїв, перед культурно-мистецьким центром у Володимирі-Волинcькому співали караоке. Захід організували працівники культури міста.

Спочатку людей для співочого змагання вибирали з натовпу. Всього ведучий Роман Віслобоков відібрав для участі 8 чоловік, які виконали по одній пісні. Найкращих обирали за гучністю оплесків глядачів.

Так до півфіналу потрапили Світлана Книш, Аня Лазорко, Андрій Недбало та Дмитро Кошляцький. У фіналі змагалися за першість і приз – фітнес-трекер – Аня Лазорко та Дмитро Кошляцький. Глядачі надали перевагу хлопцю, який у фіналі заспівав пісню «Radiohead – Creep» акомпануючи собі на гітарі.

Усі учасники, а також найактивніші вболівальники отримали призи.




коментарів: 2
  1. дивно як БУГ подає інформацію про події в місті . Ось повно даних про те , як співають в місті . Складається враження , що в нас в місті все дуже добре. А ось була важлива сесія міських депутатів , де прозвучало багато значно цікавої інформації , в тому числі , щр в місті є значні проблеми з функціюванням Управляючої компанії , що виділяють значні кошти платників куди попало , що є проблеми з ціною на газ для населення , що занадто високі зарплати чиновників міста , що занижують ціну продажу землі в місті – то тут БУГ чомусь мовчить . Тут плакати треба над тим , що твориться в місті – а ми співаємо…

  2. і ще . пан Віслобоков співати може , але може перед тим взяв би лопату та прибрав би сміття біля вікон історичного музею , яке вже більше місяця лежить зі сторони церкви . Не зміг організувати порядок на свята , то повинен прибрати сам особисто…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця