<

На нове укриття в колишній гімназії Володимира можуть виділити кошти з держбюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:15 | 9.11.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
250
/ Коментарі відсутні

9-го листопада перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук та начальниця відділу освіти Наталія Митошоп узяли участь у нараді з міністром освіти та науки України Сергієм Шкарлетом з питання організації освітнього процесу в умовах воєнного стану і дотримання відповідних норм безпеки.

Міністр поінформував про те, що освітньої субвенції вистачає, а це означає, що вчителі будуть із заробітною платою. На жаль, не вистачає субвенції на інклюзію, – йдеться на фейсбук-сторінці заступника міського голови Ярослава Матвійчука.

Перший заступник міського голови поінформував міністра про те, що були відремонтовані укриття у школах і дошкільних закладах громади. Озвучив і те, що в ліцеї ім. О. Цинкаловського укриття немає, і його потрібно будувати.

“Відтак мене цікавило, чи буде можливість залучити на це будівництво кошти державного бюджету”, – повідомив Ярослав Матвійчук.

Міністр Шкарлет відповів, що безпека на першому місці, тому 1,5 мільярда гривень нової субвенції будуть спрямовані саме на безпечні умови освітнього процесу. Субвенцію спрямують на область, де й вирішуватимуть, у яких саме закладах є необхідність будувати (ремонтувати) укриття.

“Як депутат обласної ради, член бюджетної комісії буду активно долучатися до того, щоб наша громада отримала ці кошти”, – зазначив перший заступник міського голови.

Нагадаємо, на території колишньої гімназії у Володимирі збудують ще один навчальний корпус та укриття




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя