<

На «гарячому» у Володимирі-Волинському затримали чоловіка, який вночі обікрав продуктовий магазин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 29.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Затримали 38-річного, раніше судимого, чоловіка, який розбив скло та обікрав продуктовий магазин по вулиці Академіка Глушкова у Володимирі-Волинському.

Так, близько другої години ночі до пункту централізованого спостереження  надійшов сигнал «тривога на об’єкті» з продуктового магазину, що знаходиться по вулиці Глушкова в місті Володимир-Волинський, – інформує поліція Волині.

При прибутті до об’єкту, що знаходиться під охороною правоохоронці побачили розбите скло вітрини, а сам отвір в склі прикритий рекламним банером. По розміру отвору у розбитому склі, правоохоронці припустили, що в магазині може знаходитися стороння особа.  За декілька хвилин крізь цю діру почав вилазити чоловік тримаючи в руках блок цигарок. Чоловіка затримали.

Затриманим виявився 38-річний місцевий мешканець, який вже був у 2015 році засуджений за аналогічний злочин. У затриманого в процесі поверхневого огляду вилучено 1700 гривень та тютюнові вироби вартістю близько 500 гривень. Разом із речовими доказами, чоловіка передали слідчо-оперативній групі Володимир-Волинського відділу поліції, яка прибула на місце події.

По даному факту затриманому загрожує кримінальна відповідальність за ст.185 ч.3 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років) Кримінального кодексу України. 




коментарів: 4
  1. Там взагалі патруль треба щоб чергував вночі, біля віка цілу ніч діскотеки, так само і на дитячому майданчику

    • ВІК-це окрема тема.Можна подумати влада не знає ДЛЯ ЧОГО він працює круглодобово!Не хлібом вночі торгують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа