<

На деяких вулицях у Володимирі відремонтують проїзди до житлових будинків

12:42 | 31.08.2023 / Володимир / /
Перегляди
452
/ 1 коментар

У Володимирі запланували поточні ремонти проїздів до житлових будинків на вулицях Данила Галицького, Академіка Глушкова та Ковельській. На роботи спрямують близько п’яти мільйонів гривень.

Тендери на роботи на сайті держзакупівель оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради, пишуть Волинські новини.

Пропозиції учасників приймають до кінця серпня.

Очікувана вартість поточного ремонту проїзду до житлового будинку №73 з вулиці Ковельської становить 2,7 мільйона гривень, проїзду до житлових будинків №2-12 з вулиці Академіка Глушкова – 1,2 мільйона гривень і проїзду до житлового будинку №9 на вулицю Данила Галицького з вулиці Роксолани – 1,04 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, поточні ремонти проїздів включатимуть, зокрема, видалення кущів, дерев, корчування пнів, розбирання старих покриттів, облаштування пішохідних доріжок, улаштування проїзної частини, облаштування покриття дитячих майданчиків, нанесення розмітки, встановлення дорожніх знаків, встановлення огородження, улаштування зливової каналізації, монтаж лав, урн для сміття.

Усі роботи хочуть завершити у Володимирі до 15-го листопада 2023 року.

Гарантійні терміни на виконані ремонти становитимуть чотири роки.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок