<

На автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне затримали нетверезого мотоцикліста, який порушив ПДР і намагався втекти від поліції

20:35 | 9.10.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
539
/ Коментарі відсутні

9-го жовтня під час патрулювання на автодорозі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне, поліцейські помітили спортивний мотоцикл «Honda», водій якого порушив правила дорожнього руху.

Про це інформують на фейсбук-сторінці Володимирського районного відділу поліції.

Поліцейські спробували зупинити мотоцикл, та керманич, не виконавши вимоги про зупинку транспортного засобу, продовжив рух, зухвало порушуючи правила дорожнього руху.

Поліцейські розпочали переслідування та зупинили водія-правопорушника. Під час спілкування з 24-річним водієм встановили, що останній має явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час перевірки на стан алкогольного сп’яніння показник приладу «Drageer» показав результат – 1,64 %о.

Поліцейські склали на водія протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку транспортного засобу), за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) та ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів )КУпАП.

Нетверезий водій за кермом — це потенційний вбивця! Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху. Якщо ви стали свідком зухвалого порушення правил дорожнього руху — не залишайтесь осторонь та повідомляйте поліцію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа