<

На 17 тис. грн оштрафували водія Мерседеса, який керував автомобілем у Володимирі під наркотиками

11:40 | 30.01.2024 / Володимир / , /
Перегляди
652
/ коментарі 3

У Володимирі судили водія автомобіля «Мерседес бенц», якого затримали на вулиці Ніла Хасевича за кермом у стані наркотичного сп`яніння.

Подія трапилась 15-го грудня минулого року о 22:36 на вулиці Ніла Хасевича. Про це йдеться у постанові Володимирського суду від 22-го січня.

Як йдеться, у матеріалах справи, вина чоловіка підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, актом огляду на стан алкогольного сп`яніння з використанням спеціальних технічних засобів, висновком щодо результатів медичного огляду, який показав, що порушник перебував за кермом у стані наркотичного сп`яніння, та копією відеозапису із нагрудної камери поліцейського.

У суді водій Мерседеса свою провину визнав повністю.

Тож суддя визнав чоловіка винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП та покарав його штрафом у розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік. Також порушник має сплатити 605 грн судового збору.




коментарів: 3
  1. та йому обслуговування того мерса в рік дорожче обходиться, налякали їжака голою дупою;)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота