<

Митрополит Епіфаній благословив військових 14 бригади у Володимирі

22:10 | 11.05.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1069
/ Коментарі відсутні

10-го травня у Володимирі предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній під час дводенного візиту відвідав 14 окрему механізовану бригаду імені князя Романа Великого.

Після урочистого богослужіння у володимирському Соборі Різдва Христового та проведення пресконференції, митрополит Епіфаній зустрівся із військовослужбовцями 14-ої омбр. Спільно з нашими захисниками, а також архієпископом Володимирським та Нововолинським Матфеєм, запрошеними архієреями та духовенством єпархії, молилися за полеглих Героїв.

«Церква називає вас новітніми героями, бо завдяки вашому героїчному подвигу ми маємо сьогодні незалежну українську державу. Війна триває, але вона завершиться нашою перемогою, весь світ повірив у вашу перемогу, треба лише на полі бою її довершити. І ми довершимо її. Адже маємо таких славних новітніх героїв, наших захисників», – зазначив митрополит Епіфаній.

Предстоятель ПЦУ під звуки оркестру окропив свяченою водою присутніх захисників та кожній присутній захисниці подарував квіти.

Після візиту військової частини митрополит Епіфаній вирушив в Будятичі, де освятив стелу загиблих випускників Нововолинського ЦПТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота