<

МОЗ оновило карантинний розподіл: Волинь – у «жовтій» зоні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 22.03.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Міністерство охорони здоров’я 22-го березня оновило розподіл території України на карантинні зони. До «червоної» зони додалася Сумська область. Тепер у цій зоні перебувають Київ та сім областей.

За даними МОЗ, у “червоній” зоні карантину опинились: Київ, Київська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Одеська, Сумська та Чернівецька області, – повідомляє Суспільне.

У Сумській області впродовж понад трьох днів були перевищені показники кількість виявлених випадків інфікування (24,7% при нормі не більше 20%) та рівень госпіталізацій (67,4, а норма 60).

У “помаранчевій” зоні залишилися Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська і Чернігівська області. Інші регіони знаходяться в жовтій зоні.

Волинська область поки лишається у “жовтій” зоні. Нині тут зафіксували 82,9% захворюваності на коронавірус від 100% епідпорогу. Також тут знаходяться ще п’ять областей: Рівненська, Запорізька, Кіровоградська, Харківська та Херсонська.




один коментар
  1. Засуньте свій лохдаун собі в тріщину.

    Фантазори!!

    Ніхто із живих людей не вірить в ковід19.
    Знаю як роблять в лікарні.
    Можу усю схему розказати на ТВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота