<

Мешканку Володимирської громади привітали з 95-річчям

15:40 | 1.04.2024 / Володимир / /
Перегляди
391
/ Коментарі відсутні

Минулої п’ятниці 95 років виповнилось мешканці села Ласків Володимирської громади Федорі Олексіївні Мамализі.

З цієї нагоди до ювілярки завітали заступниця начальника управління з соціальної політики Алла Кузьмич та директорка терцентру соціального обслуговування Інна Мацьоха разом зі старостою Тетяною Шейчук, повідомляють на сайті Володимира.

Від імені міського голови Федорі Мамализі вручили подяку та грошовий подарунок, побажавши ювілярці дожити щонайменше до 100 років у незалежній, мирній Україні, в колі своїх найрідніших людей. 

Народилася Федора Олексіївна 29-го березня 1929 року у селі Кисилівка на Київщині. У багатодітній сім’ї з п’яти дітей вона була найстаршою. До слова, молодші брат та сестри теж є довгожителями, адже кожному з них від 80 до 91 років. Разом пережили голодомор 1931-1933 р.

Ювілярка має статус учасника бойових дій Другої світової війни. Після закінчення Тальнівського технікуму польоводства у 1954 році за направленням переїхала з чоловіком Василем на Волинь у Ласків. Деякий час була агрономом у колгоспі. Пізніше закінчила Тернопільський педагогічний інститут і майже 30 років працювала вчителем хімії та біології у місцевій школі.

З чоловіком виховали двох дітей – доньку Ганну та сина Олексія. Головним багатством ювілярки є її четверо внуків та п’ятеро правнуків (наймолодшому – 2 роки, а найстарішій – 25 років).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок