<

Мешканку Володимирської громади привітали з 90-річним ювілеєм

20:51 | 19.09.2023 / Володимир / , /
Перегляди
907
/ Коментарі відсутні

18-го вересня свій 90-й день народження відзначила мешканка села Вощатин Анастасія Гавронська. Аби привітати з поважним ювілеєм до іменинниці завітали заступник начальника управління соціальної політики Алла Кузьмич та директор територіального центру соціального обслуговування Інна Мацьоха.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці міста.

Анастасія Гавронська народилася у Вощатині і все життя прожила у рідному селі, де упродовж багатьох років працювала дояркою на фермі, а ще, як і більшість селян, трудилась на своїй землі.

В Анастасії Гавронської народилась донька, яка подарувала їй двох онуків. Справжнім скарбом жінки є четверо правнуків, за одного з яких серце хвилюється по-особливому, адже він нині захищає Україну у лавах ЗСУ.

У свій 90-річний ювілей пані Анастасія отримала подяку від міського голови, подарунки та багато теплих слів вітань.

«Від імені міського голови та всієї громади щиро вітаємо вас із поважним ювілеєм. Ви обрані Богом, бо ще можете тішитися досягненнями дітей та онуків. Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного затишку і тепла. Надіємось та віримо, що вже свій наступний ювілей ви відзначатимете у мирній Україні», – звернулась до пані Анастасії Інна Мацьоха.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя