<

Мешканців Володимирської громади просять не годувати голубів біля дошки пам’яті

18:37 | 7.03.2024 / Володимир / , /
Перегляди
366
/ Коментарі відсутні

7-го березня у Володимирі розширили дошку пам’яті загиблих воїнів, яку доповнили іще двома десятками портретів. На жаль, війна продовжує забирати життя наших кращих земляків, які мужньо боронять рідну землю від ворога, тож кількість полеглих зростає з кожним місяцем.

Зростає, відповідно, і кількість осиротілих родин у нашій громаді – батьки, матері, дружини, діти, брати та сестри приходять, аби вкотре поглянути на портрет свого найріднішого, покласти квіти і запалити лампадку не лише до місць їхнього останнього спочинку, а і до дошки пам’яті на площі Героїв, пишуть на фейсбук-сторінці міста.

Багатьох рідних нині турбує те, що чимало містян продовжують підгодовувати голубів у безпосередній близькості до дошки. Відповідно майданчик, на якому часто проходять пам’ятні заходи, під час яких віддається шана загиблим, забруднений пташиним послідом. Також голуби, які часто сідають на дошку, скидають звідти квіти та лампадки.

Цю проблему рідні воїнів порушили на зустрічі з міським головою Ігорем Пальонкою, адже матерям та дружинам боляче дивитись, коли таке пам’ятне місце належно не пошановане містянами.

“Тож, шановні володимирчани та гості міста, просимо зважати на думку родин загиблих Героїв і перестати годувати голубів біля дошки пам’яті! Відповідну інформаційну табличку із забороною годівлі птахів невдовзі буде встановлено на цьому місці.

Ми повинні щодня пам’ятати, якою дорогою ціною дається кожен прожитий день у вільній та незалежній Україні, шануючи пам’ять тих, хто не пошкодував себе заради нашого мирного майбутнього”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що востаннє дошку пам’яті померлих та загиблих воїнів-земляків було розширено минулого року до Дня захисників та захисниць. Також, на прохання рідних загиблих, портрети Героїв буде розміщено у центральній частині міста на спеціальних банерах-стендах у формі кубів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця