<

Мешканців Володимира просять не складати сміття на оновленій вулиці біля кладовища

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:04 | 17.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
687
/ 1 коментар

15-го червня працівники КП «Полігон» прибрали сміттєві контейнери, що були встановлені на вулиці Незалежності, біля входу на Лодомирське кладовище. Проте вже за два дні на тому ж місці утворилось нове сміттєзвалище.

Сміттєві контейнери забрали задля того, аби не псувати нещодавно викладену бруківкою пішохідну доріжку на вулиці Незалежності, – повідомляє КП “Полігон” у фейсбуці.

Володимирчан проінформували, що виносити сміття можна буде у найближчі смітники, які встановлені на початку кладовища (зі сторони вулиці Козацької, район ГРП) та на розі вулиць Незалежності та Котляревського (навпроти ЗОШ№2). Відповідні оголошення були розміщенні у соціальних мережах та на сміттєвих контейнерах за кілька днів до їх демонтажу. 

Працівники КП «Полігон» сподівалися, що мешканці міста та прилеглих до кладовища вулиць, з розумінням віднесуться до прохання комунальників і не складуватимуть сміття у забороненому місці.

Проте, минуло якихось 48 годин і володимирчани почали складувати сміття на вже прибраному місці. Прикро, коли люди своїми ж руками створили стихійне сміттєзвалище в самому центрі міста.




один коментар
  1. Прошу. Це те про що я писав в попередній статті про сміття та кладовище. Надія помирає останньою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота