<

Мешканців громади Володимира просять самовільно не втручатися у роботу системи вуличного освітлення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:34 | 12.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1400
/ коментарі 4

Мешканців Володимирської громади просять самовільно не втручатися у роботу системи вуличного освітлення. Особливо це стосується жителів сіл Новосілки, Заріччя та Федорівка.

Працівники комплексної бригади благоустрою КП «Полігон» вкотре помічають, що мешканці вказаних населених пунктів несанкціоновано втручаються у роботу системи вуличного освітлення, збивають правильні налаштування. Іноді пробують самовільно врегульовувати реле часу, яке відповідає за роботу вуличних ліхтарів.

“Просимо не втручатися в роботу системи вуличного освітлення! У разі, якщо ви помітили нетиповий час ввімкнення/вимкнення системи вуличного освітлення, повідомте про це на КП «Полігон» (тел.0978717612), або ж старосту населеного пункту, – йдеться у повідомленні.

Якщо ж ви стали свідками стороннього втручання у систему освітлення, теж повідомте про це на підприємство. Ми ж в свою чергу, будемо повідомляти про такі випадки у поліцію”.

Нагадують, самовільне втручання до енергосистем у воєнний час може бути сприйняте, як диверсія з усіма відповідними наслідками.

На фото – наслідки самовільного втручання в систему вуличного освітлення громади.




коментарів: 4
  1. Ми усі так знайомі з релешкамі, коректорами, колекторами, що на фото все зрозуміли!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота