<

Мешканці Володимира скаржаться на відсутність лавок вздовж найдовшої вулиці міста

12:10 | 8.06.2023 / Володимир / /
Перегляди
1617
/ коментарі 4

Вулиця Ковельська у Володимирі – найдовша у місті, яка веде з центру до кінця населеного пункту в напрямку Ковеля. Її протяжність – 3,8 км. Вздовж вулиці немає облаштованих місць, щоб присісти та перепочити, на що і скаржаться жителі.

Відповідне відео, на якому 83-літня бабуся йде вулицею і не має де присісти, щоб відпочити, опублікувала у фейсбук-спільноті “Володимир Інфо” місцева мешканка Іванна Ворошилюк.

“Опинилась на Ковельській вулиці. Незнайома бабця почала до мене говорити про те, що турбує… Кому можна донести цю інформацію? Місто активно форматується… а під кого? Боляче. Гадаю, це дуже актуальне питання, і не лише для 83-літніх”, – йдеться у дописі.

На відео бабуся розповідає, що йде вулицею Ковельською, дуже втомилася і хотіла б сісти перепочити, але через відсутність лавок, не може цього зробити. Вона додає, що раніше на цій вулиці були встановлені місця для відпочинку, проте їх познімали.

В коментарях люди додають, що проблема дійсно актуальна і вона стосується не лише старшого покоління, але й мам з дітками, та й військових, які отримали поранення і також хотіли б десь присісти відпочити.




коментарів: 4
  1. На Луцькій і Устилуській та сама ситуація ,і шпиль кацапський приберіть з площі.

    • Якшо його покласти, то непогана лавка получиться на найдовшій вулиці Княжого міста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа