<

Мешканці Володимира боргують за опалення понад 12 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 22.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
303
/ коментарі 2

Станом на червень 2022 року мешканці Володимира боргують за спожите тепло та гаряче водопостачання понад 12,4 мільйона гривень. Серед майже 6500 абонентів: 331 особа боргує від 5 до 10 тисяч гривень, ще 276 споживачів – понад 10 тисяч гривень.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці КП «Володимир-Волинськтеплоенерго»

Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» ставиться з розумінням до того, що борги за комунальні послуги можуть виникати через низку об’єктивних причин: воєнний стан, втрату роботи, негаразди зі здоров’ям, перебування за кордоном чи інші фінансові проблеми.

Саме тому підприємство йде назустріч неплатникам послуг, пропонуючи можливість реструктурувати борг чи сплатити його частинами (оформити розстрочку).

Із приводу консультацій щодо процедури укладання договору можна зателефонувати за номером – 063-041-37-82 (відділ розрахунків зі споживачами) або особисто звернутися у КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» (каб. №7).

“Звертаємо увагу абонентів на те, що коли вичерпано всі важелі впливу для погашення боргу, – справа вирішується у судовому порядку. У такому випадку, окрім суми основного боргу обов’язковій сплаті підлягають додаткові витрати, що суттєво збільшують суму заборгованості.

Саме тому, звертаємося до мешканців Володимира, які накопичили борг, у короткі терміни звернутися у КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» для вирішення проблеми із заборгованістю за адресою: вул. Сагайдачного, 19. Також щиро дякуємо мешканцям, які вчасно розраховуються за отримані послуги!” – йдеться у повідомленні.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя